Scientology Anvendt Religios filosofi: Forbedrer Forhold
Hjemme  Boghandel Kontakter  Links

Patty og Mark Schwartz Vores ægteskab startede på en lidt mærkelig måde. To dage efter vi var blevet gift, var min mand nødt til at forlade byen pga. forretninger, og det stod pludselig klart, at han ville være væk en hel del, da han fik et andet job, som krævede at han rejste fire dage hver uge. Vi var mere adskilt fra hinanden end vi var sammen og det var hårdt for vores forhold. På et tidspunkt var vi adskilt i over otte måneder. På vores femårs bryllupsdag lavede vi sjov med at vi havde været gift i fem år, men kun været sammen i to.

Mange ægteskaber slår fejl indenfor deres første år. Men i den tid vi var adskilt, har vi aldrig haft bekymring om vores loyalitet over for hinanden. Vi vidste udfra de ting, vi havde lært i Scientologi, at man kan leve et etisk liv og være loyal overfor sin ægtefælle. Det gjorde en meget stor forskel i vores forhold og vores evne til at udføre et arbejde, at have den stabilitet, at vi vidste, hvor meget vi elskede hinanden og hvordan vi kunne kommunikere trods distancen.

Scientologi religionen gav os redskaberne til at overleve nogle vanskelige år, men vi klarede det. Vi har lige fejret vores tiårs bryllupsdag.

  Patty og Mark Schwartz
konsulenter
side 7 side 5
© 2000-2004 Church of Scientology International. Alle Rettigheder Forbeholdt.
Trademark Information - Scientology Anvendt Religiøs Filosofi