Scientology Anvendt Religios filosofi: Forbedrer Forhold
Hjemme  Boghandel Kontakter  Links

Før jeg opdagede L. Ron Hubbards teknologi, havde jeg allerede været gift tre gange. Da alle mine ægteskaber endte i skilsmisse, var jeg desperat for at finde ud af, hvad der skulle til for at få et til at lykkes.

I Scientologi, lærte jeg hvad der lå til grund for mine fejltagelser og hvordan jeg havde fejlet, når jeg fandt en ægtefælle. Jeg lærte om etikteknologien og jeg fandt ud af, at jeg var i stand til at gøre den skade, jeg havde gjort, god igen. Kort efter mødte jeg en vidunderlig mand og giftede mig med ham. Vi fejrede for nyligt vores 16-årige bryllupsdag og vi er begge meget optaget af livet for vores 10 børnebørn!

Hvis jeg ikke havde opnået et helt nyt niveau af åndelig bevidsthed gennem Scientologi, så er jeg sikker på, at jeg ville have fortsat med mit håbløse mønster med ægteskab og skilsmisse, eller jeg ville have valgt at leve alene, og havde været berøvet partnerskabet med og kærligheden fra en meget speciel mand. I stedet har jeg et meget givtigt ægteskab, og jeg har været i stand til at opbygge et holdbart familieforhold. Dette er i sandhed vidunderligt.

  Donna Casselman
producent af forestillinger
side 4 side 2
© 2000-2004 Church of Scientology International. Alle Rettigheder Forbeholdt.
Trademark Information - Scientology Anvendt Religiøs Filosofi